Bedrijfsoplossingen die werken

Turnkey?

Bij CloudyDay geven we niet de voorkeur aan zelf ontwikkelen, maar liever aan gebruik van beschikbare oplossingen uit de markt. Soms zijn die er niet, en is de ontwikkeling van een nieuwe app of applicatie de enige oplossing om de wensen en behoeften te realiseren.

In dat geval doen wij het anders, waar andere ontwikkelaars een app of applicatie opleveren levert CloudyDay het gehele ecosysteem. Indien gewenst leveren we ingerichte (eventueel extra beveiligde) hardware aan de eindgebruikers en verzorgen we het project van a tot z, inclusief gebruikerstrainingen etc. Dat noemen wij turnkey bedrijfsoplossingen en alleen die kun je bij ons afnemen. Voor alleen de app moet je niet bij ons zijn.

Samen

Je deelt met ons de wensen en behoeften, en wij adviseren de beste oplossing, ook als we die eerst zelf moeten ontwikkelen. Vervolgens ontwikkelen we samen het product tot het gewenste eindresultaat en lopen we de implementatie door.

CloudyDay verzorgt de doorontwikkeling, het hardware beheer, de ondersteuning, alles… En dat voor een vaste prijs per maand per gebruiker. Simpel toch? En samen succesvol.

Profiteer samen

Stel, je bent succesvol onderweg met de nieuwe oplossing en een nieuwe klant dient zich aan bij CloudyDay. Deze klant is ook op zoek naar een soortgelijke oplossing. Wij profiteren samen van het resultaat. Door de aansluiting van de nieuwe klant in hetzelfde ecosysteem ontstaat er schaalvoordeel, voor ons en voor jou. Jij profiteert van gereduceerde tarieven, en wij van de schaalvergroting. Eerlijk toch?

Uitdaging voor ons?

Heb jij een uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op en laat je verassen met een scherp en doortastend voorstel.

    Bel mij!?