Hardware Consultancy

Het juiste device voor de juiste gebruiker

Hardware is er in vele varianten: smartphones, tablets, rugged, of in combinatie. Jaarlijks presenteren fabrikanten nieuwe modellen, het is bijna niet meer bij te houden. Het selecteren van de juiste toestellen is daarom lang niet altijd eenvoudig.

CloudyDay is actief voor diverse soorten klanten en heeft daarom dagelijks te maken met verschillende gebruik scenario’s. Onze servicedesk levert ondersteuning aan gebruikers met een breed scale aan toestellen. Daarom kunnen wij onze klanten goed ondersteunen bij het selecteren van de juiste hardware.

 

Accessoires

De juiste accessoires dragen bij aan een verbeterde gebruikerservaring, het is daarom van belang niet alleen te focussen op de kosten van de investering maar zeker ook te verdiepen in de manier waarop deze apparaten zullen worden gebruikt. Een relatief kleine extra investering in dagelijks inzetbare accessoires kan verassend veel draagvlak opleveren.

 

Occasions | Refurbished Hardware

Niet alleen het inruilen van hardware maar ook het aankopen van occasions of refurbished hardware is bij CloudyDay mogelijk. Onze klanten zijn meestal positief verbaasd over de kwaliteit van refurbished hardware en de staat van onderhoud van occasions. Laat je verassen en neem de mogelijkheid voor de inzet van gebruikte of refurbished hardware in serieuze overweging bij het maken van je keuze.

Ik heb interesse… bel mij!