Featured - Referenties

RecyBEM | ReBBA

Van papieren vrachtbrief naar digitale bon

In een gezamenlijke inspanning hebben CloudyDay en RecyBEM samengewerkt aan de creatie van een nieuw platform, ReBBA. Met behulp van de ReBBA app en een iPad rijden daarom honderden chauffeurs rond met een digitale vrachtbrief in plaats van de papieren variant. Het gevolg is een efficiënter, gestroomlijnder en effectiever administratieproces voor alle betrokken partijen wat inzicht geeft en geld en tijd bespaart. En bovenal, gemak en comfort voor de chauffeur.

Het proces verloopt via onder andere via inzamelingsbedrijven die gebruikte banden ophalen bij diverse bedrijven. Hiervoor wordt gereden met voertuigen en / of containers. Voor dit transport is een zogenaamde ‘begeleidingsbrief’ noodzakelijk. De begeleidingsbrief toont informatie over de herkomst en bestemming van een bepaalde vracht of deel er van, en werd tot voor kort op papier verwerkt.

CloudyDay heeft voor de RecyBEM B.V. een turnkey oplossing ontwikkeld met ReBBA, gekoppeld aan de bestaande software van de RecyBEM kunnen chauffeurs nu digitaal ‘bonnen’ aan de organisatie aanleveren. Bonnen hoeven niet meer te worden overgetypt en de verwerking neemt beduidend minder tijd in beslag. Naast de verzorging van het (door)ontwikkeltraject wordt ook het operationeel beheer, en de ondersteuning van gebruikers door CloudyDay verzorgt. Met behulp van onze Sunny Service dienstverlening is de RecyBEM ontzorgt in het ontwikkelen beheren en ondersteunen van het administratieve proces rondom de begeleidingsbrief.

Diensten & Technologie

Turnkey Solution, In-House App, iOS, iPad, MDM, Sunny Service.