Klant Reviews


Uw review hier?

Graag horen wij jouw ervaring met ons bedrijf. Wil je een reactie achter laten?

Directe lijnen en kennis van zaken

Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten maar het was boven verwachting. Een klein bedrijf, directe lijnen, snel handelen, efficiënt en goed snappen wat de klant wil. Daar gaat het om!

Enthousiasme spat er van af

CloudyDay is een organisatie met korte lijnen, ontzettend servicegericht en het enthousiasme spat ervan af.

Betrokken met mooi product!

De bal ligt bij ons maar elke week word ik gebeld met de vraag: “hoi, kunnen wij nog iets voor jullie betekenen”. CloudyDay is de enige reseller van GroundControl in Europa. GroundControl is een mooi product!

Vlot en flexibel

Als wij bellen of mailen of wat dan ook, dan worden wij vlotjes geholpen. Ook als wij een vraag hebben voor een project dan gaat het allemaal van een leien dakje. CloudyDay heeft een persoonlijke en informele manier om formele zaken te regelen en zij denken mee met de klant.

Geen verbeterpunten

3 + punten zijn meewerkend, meedenkend en goed bereikbaar. Geen verbeterpunten voor CloudyDay. De service is gewoon goed.

De service is goed!

Ik denk dat wij heel erg verwend zijn met CloudyDay in de afgelopen jaren. De service is goed. Ondanks dat je merkt dat ze het druk hebben, de service blijft altijd goed. Ik heb hele goede, positieve ervaringen met CloudyDay en de dienstverlening is gewoon erg goed. Ze zijn open en denken mee.

Zeer professioneel

Zeer professioneel met brieven, opdrachten en ondertekenen van offertes. Hetgeen wat ik vraag leveren ze ook.

Vaardig & grondig

3 + punten zijn kennis & kunde, het meedenken en de kwaliteit van de uitvoering en de opvolging hiervan.

Flexibel en vasthoudend

De service en de manier waarop deze service is aangeboden tijdens ons project is flexibel. CloudyDay is, naast flexibel, ook zeer vasthoudend. Zij hebben de bereidheid om met de klant mee te denken.