In de praktijk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Raadsportaal

Online samenwerken voor gemeenteraadsleden

Maak kennis met Raadsportaal.nl, de werkplek voor gemeenteraadsleden. Raadsportaal is een omgeving die is samengesteld op basis van de meest gevraagde functionaliteiten door gemeenteraadsleden. Een Raadsportaal werkplek bestaat daardoor uit de belangrijkste functionaliteiten die raadsleden nodig hebben om productiever en efficiënter samen te werken.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 keert een derde tot zelfs de helft van de huidige gemeenteraadsleden niet terug in de raad. De IT behoeften van de raadsleden die zitting gaan nemen zullen er daarom anders uitzien. De afgelopen 4 jaar heeft CloudyDay met plezier en naar tevredenheid diverse gemeenteraden kunnen ondersteunen in digitaal vergaderen. Nu is het tijd voor de volgende stap, online samenwerken.

Met trots presenteren wij de oplossing

Raadsportaal.nl | Online samenwerken voor raadsleden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking als aanloop naar digitale transformatie van uw gemeenteraad.

Altijd toegang tot uw werkplek via de cloud?

Onze Workspace ONE is altijd secure beschikbaar vanaf elk device.

In de huidige tijd werken medewerkers graag anytime, anywhere, on any device, en dat is een uitdaging voor menig IT organisatie. Met behulp van onze Workspace bieden we u een werkomgeving in de cloud die altijd, secure toegankelijk is vanaf elk device.

Platform onafhankelijk, bieden we uw gebruikers toegang tot de mogelijkheden die hen worden geboden. Cloud applicaties en eigen interne applicaties worden in ons platform naadloos geïntegreerd en creëren een van de prettigste werkomgevingen voor eindgebruikers.

Ons platform is as a service leverbaar maar kan ook op uw infrastructuur geleverd worden. Via onze support leveren we zowel 1ste als 2de en derde lijns ondersteuning. Niets is meer onmogelijk met deze nieuwe werkomgeving gereed voor de multidevice- & platform toekomst. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Al uw mobiele devices op afstand beheren?

Wij helpen u met het uitrollen van een passende MDM oplossing.

Het beheren van een IT infrastructuur wordt steeds complexer, de vraag voor ondersteuning breidt zich steeds meer uit, en het aantal devices wat dient te worden ondersteund wordt steeds groter. Een moderne IT infrastructuur kan daarom niet meer bestaan zonder een Mobile Device Management oplossing.

Een Mobile Device Management platform bewijst zijn meerwaarde pas echt na een complete implementatie waarbij alle devices zijn opgenomen en het platform in het hart van de IT infrastructuur is gekoppeld. Dan is het beheren van duizenden devices ineens een stuk gemakkelijker.

CloudyDay is specialist in het implementeren van MDM oplossingen en het uitrollen van de profielen over alle mobiele devices. Met brede kennis op het gebied van o.a. Airtwatch, Mobile Iron, Intune, Citrix, IBM zijn we de specialist voor een complete implementatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking als aanloop naar uw digitale transformatie.

Grote hoeveelheid devices uitrollen?

Volledige ontzorging bij de deployment & enrollment van smartphones en tablets.

Het uitrollen van mobiele toestellen op grote schaal is een uitdaging, het vergt vergaande kennis en ervaring en doorzettingsvermogen om succesvol een uitrol van een groot aantal devices te doorlopen.

Het uitrollen met specifieke wensen per user of user groep is zelfs nog ingewikkelder. Wij zijn specialisten op het gebied van deployment en enrollment op grote schaal. Wij hebben de ervaring met grote aantallen in verschillende projecten voor onze opdrachtgevers opgebouwd.

Met behulp van onze deployment software van Genydeploy, GroundControl en Intune voor zowel iOS, Android als Windows zijn we ongelimiteerd in aantallen en mogelijkheden en kunnen we het proces versnellen en standaardiseren. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, budget en doorlooptijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De security op uw mobiele devices verhogen?

Wij helpen u met het implementeren van een passende security oplossing.

Door de zakelijke inzet van mobiele devices is het aantal externe verbindingen op een IT infrastructuur enorm toegenomen. Dit brengt veiligheidsrisico’s met zich mee, niet alle devices zijn altijd veilig. Maar deze devices staan vrijwel altijd in contact met de IT infrastructuur van uw organisatie.

Een oplossing die zich speciaal richt op de bedreigingen op mobiele toestellen is daarom geen overbodige luxe. Er zijn gelukkig veel verschillende tools beschikbaar die u kunnen helpen om uw risico’s te minimaliseren, denk hierbij aan bijvoorbeeld Lookout, of SkyCure.

CloudyDay is specialist in het implementeren van security oplossingen en het volgen en controleren van alle mobiele devices die binnen uw organisatie worden ingezet. Met brede kennis op het gebied van o.a. iOS, Android en Windows mobile zijn wij de specialist om u veilig te kunnen garanderen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking om uw devices verder te beveiligen en te controleren.

U wilt het beheer van mobiele infrastructuur uitbesteden?

Middels onze Sunny Service word u volledig ontzorgd in het beheer alle mobiele devices.

Het beheren van mobiele devices vergt specialistische kennis, tools en ervaring die mogelijk niet binnen iedere organisatie beschikbaar is. Wij helpen u graag verder als het gaat om het beheer van uw mobiele infrastructuur.

CloudyDay is opgericht in 2010, direct nadat de eerste mobiele devices zakelijk in gebruik zijn genomen. Sinds 2010 hebben we veel ervaring opgedaan binnen verschillende organisaties aangaande het beheer en onderhoud van mobiele devices.

Onze dienstverlening is uitgebreid en dekt al uw zorgen af als het gaat om het beheer van uw mobiele devices. Zo wordt u voorzien van een 1ste en 2de lijns helpdesk, reparatie ondersteuning, strategisch advies, en regelmatige updates en scans om ervoor te zorgen dat u de ontwikkelingen kunt volgen en nuttig kunt inzetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

U wilt een mobiele applicatie laten ontwikkelen?

Wij ontwerpen en bouwen de applicatie die u nodig heeft.

Soms is maatwerk nodig of wenselijk. Wij assisteren bij het uitwerken van de requirements, het ontwerpen van de software en de ontwikkeling van het eindproduct. Wij verzorgen de uitrol naar uw eindgebruikers en onderhouden uw eigen oplossing, en verzorgen indien gewenst doorontwikkelingen. Zo helpen wij u om succesvol te zijn in het invullen van uw mobiele uitdagingen als er geen standaard oplossing voor u beschikbaar is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking aangaande uw wensen.

play

Android!?
Kunnen we ook... Bekijk onze demo.